ترجمه مدارک سفارت آمریکا

ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا

دارالترجمه داریان کلیه ترجمه های رسمی لازم و مورد نیاز برای ویزای توریستی و همچنین ترجمه های لازم برای اخذ گرین کار رو انجام میدهد . ترجمه مدارک خود را به دفتر ترجمه داریان بسپارید.

مدارک مورد نياز در زمان مصاحبه برای ویزای امریکا

بطور کلي هر متقاضي ويزا امريکا بايد مدارکی محکم و مستند را ارائه دهد تا افسر کنسولگري متقاعد شود که وي صلاحيت ورود به خاک امريکا را دارد.

مدارک شخصي و خانوادگي شامل :

1-    پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار ( لازم است پاسپورت شما بعد از زمان صدور ويزا 6 ماه اعتبار داشته باشد ، لذا چنانچه بعد از مصاحبه پاسپورت خود را تعويض نماييد خللي در پروسه اخذ وبزاي شما ايجاد نمي گردد.)

2-    شناسنامه

3-    کارت ملي

4-    سند ازدواج يا طلاق

5-    کارت پايان خدمت يا معافيت ( ويژه آقايان)

6-    صفحه تأييديه مصاحبه

مدارک شغلی:

1-    گواهي اشتغال به کار

2-    حکم کارگزيني يا بازنشستگي

3-    فيش حقوقي

4-    روزنامه رسمي و آگهي تغييرات و تصميمات شرکت

5-    کارت بازرگاني يا پرسنلي

6-    جواز کسب

7-    پروانه بهره وري

8-    پروانه مطب و پروانه دائم طبابت

9-    پروانه سازمان نظام مهندسي

10-    گواهي شوراي اصناف

مدارک مالی:

1-    گردش شش ماهه حساب بانکي

2-    نامه تمکن يا Bank Statement

3-    سند ملکي  قطعي يا وکالتي

4-    برگه خريد سهام و اوراق مشارکت يا هرگونه سرمايه گذاري در بازار بورس يا مؤسسات مالي معتبر.

Appointment confirmation:

ايميل تائيديه وقت سفارت را پرينت بگيريد و به اضافه برگه بارکد (confirmation page) در روز مصاحبه همراه داشته باشيد.

نکات مهم :

لازم است کليه مدارک لازم زمان مصاحبه برای ویزای امریکا خود را به انگليسي ترجمه نمائيد. الزامي براي دريافت مهر دادگستري و وزارت امور خارجه نيست و مهر دارالترجمه کفايت مي کند.

دقت کنيد تا 6 ماه قبل از زمان مصاحبه مدارک خود را ترجمه نکنيد زيرا اعتبار خود را تا آن زمان از دست ميدهد.

 در روز مصاحبه يک ربع تا نيم ساعت قبل از زمان مصاحبه در کنسولگري حضور داشته باشيد.

درخواست کنندگان ويزاي مهاجرتي و نيز درخواست کنندگان ويزاي K1 بايد 48 ساعت قبل از زمان مصاحبه وقت پزشکي بگيرند و معاينات پزشکي را انجام دهند.

از بردن وسائل اضافي  همراه خود در روز مصاحبه خودداري کنيد.

اطلاعات و مدارک درست و صحيح به افسر مربوطه ارائه دهيد.افسر مربوطه پس از بررسي اپليکيشن فرم و مدارک به شما خواهد گفت که آيا با درخواست شما موافقت شده است يا خير.

ويزاي امريکا 3 ما اعتبار دارد که تا آن زمان فرصت داريد براي سفر خود به امريکا برنامه ريزي کنيد.

مدارک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي B2:

دعوتنامه اقوام و يا نامه پذيرش بيمارستان , فرم I-134, برگه رزرواسيون هتل.

مدارک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي B1:

دعوتنامه تجاري يا علمي , تاييديه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله .

مدراک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي F1:

فرم I-20 و برگه تائيديه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک ويژه مورد نياز جهت اخذ ويزاي J1:

فرم DS-2019 و برگه تائيديه پرداخت SEVIS FEE ، فرم DS-7002 ( مخصوص برخي دوره هاي کارآموزي)

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي M1:

 فرم I-20 و برگه تاييديه پرداخت SEVIS FEE.

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي K1:

فرم I-129F و I-485، طلاق نامه يا گواهي فوت همسر قبلي (درصورت لزوم)، گواهي عدم سوء پيشينه، برگه انجام

معاينات پزشکي، فرم I-134 و هرمدرکي دال بر اثبات رابطه حقيقي با فرد شهروند ايالات متحده امريکا.

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي E2:

فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمايه گذاري در امريکا.

مدارک ويژه  مورد نياز جهت اخذ  ويزاي کار:

 فرم I-129 و I-797، فرم I-129S (مختص متقاضیان ویزای L)